REVITALASH ØJENVIPPESERUM

REVITALASH ØJENVIPPESERUM

revitalash
Takket være dets effektivitet er Revitalash er et af de mest populære øjenvippeserummer. Produktet er et universalmiddel mod vipper som er blevet svækkede af makeupbrug. Det ernærer vippernes rødder og gør dem tykkere, hvilket hjælper med, at forlænge deres naturlige vækstcyklus.

Mine øjne blev lettere irriterede første gang jeg brugte produktet, men det var nok fordi jeg brugte for meget. Jeg var lidt for ivrig efter at have læst alle de gode anmeldelser. Jeg bemærkede, at der på forummer blev snakket meget om rødhed i øjenhuden. Efter første gang oplevede jeg ikke denne bivirkning længere, så det har nok bare været mine øjne som skulle vænne sig til produktet.

På trods af det lille rumindhold hold produktet til en behandling på mere end 2 måneder, takket være den præcise applikatorbørste. Børsten gjorde det muligt at anvende den rette mængde produkt på vippelinjen. Det er nemt at vænne sig til børsten, da den minder meget om den man bruger til eyeliner.

Lad os komme videre i programmet og snakke lidt om emballagen. Jeg var lidt skuffet da dette relativt dyre produkt ankom i en lettere kedelig emballage. Det er en meget simpel plastikflaske som ikke tiltrækker opmærksomhed. Heldigvis havde flaskens udseende ikke noget at gøre med hvor meget mine vipper voksede eller hvor godt de blev ernærede.

Vippernes vækst kan bemærkes efter omkring 14 dage, hvorimod de endelige resultater først opstår efter omkring 5-6 uger. Produktet kan bruges to gange om dagen, men jeg anbefaler, at man kun anvender det én gang, inden man lægger sig til at sove.

Prisen er lidt skræmmende, da man betaler 300 zlotys for 2 ml. Selvom produktet er meget effektivt kan det virke som et overvældende beløb at skulle betale.

Fordele:

  • Ernærer og styrker
  • Første resultater efter 14 dage
  • Effektivt
  • Nemt at bruge

Ulemper:

  • Forårsager irritationer første gang
  • Dyrt
  • Emballagen er ikke attraktiv