NANOLASH ØJENVIPPESERUM

NANOLASH ØJENVIPPESERUM

Nanolash serum
Nanolash øjenvippeserum har taget kosmetikverden med storm. Det er ikke optimalt, at en artikel lægger ud med en mening, men jeg må ærligt indrømme, at Nanolash er et produkt som skaber henrivende resultater til en lavere pris end nogle af de andre (mindre effektive) produkter på markedet.

Efter blot tre ugers brug af produktet opdagede jeg, at der var opstået tilfredsstillende resultater. Jeg brugte øjenvippeserummet hver aften ved sengetid i tre måneder. Til at starte med begyndte mine øjenvipper at krølle mere og generelt se sundere ud end før. Derudover opdagede jeg, at der var sket en forbedring i deres tilstand. Dernæst begyndte vipperne at vokse i takt med, at rødderne blev tykkere.

Nanolash sérum pousse cilFør jeg begyndte at bruge Nanolash øjenvippeserum tænkte jeg meget på hvilke ubehagelige konsekvenser det kunne have at bruge dette øjenvippeserum. Hvilke bivirkninger ville det have? Jeg tog mig god tid til at teste produktet på min albue, for på denne måde at tjekke, om der opstod allergiske reaktioner, men det gjorde der ikke. Jeg begyndte derefter at bruge Nanolash på vippelinjerne samme aften. Jeg er meget glad for, at der ikke opstod ubehagelige bivirkninger.

De fleste kvinder ved nogenlunde hvordan man bruger eyeliner. Heldigt for os er den tilhørende applikatorbørste velbalanceret. Børstehårene er ikke så hårde, at de prikker øjenlågene eller så bløde, at de gør det umuligt at anvende produktet ordentligt. Selve emballagen er utroligt elegant og æstetisk tiltalende. Den består af en lille, sort boks med en metallisk sølvinskription.

Efter tre måneders brug af Nanolash øjenvippeserum var mine vipper betydeligt længere og tykkere. Derudover var de mørkere, så de ubesværet fremhævede øjnenes form.

Jeg anbefaler, at man bruger Nanolash ved sengetid, så huden har masser af tid til at absorbere øjenvippeserummet, så det kan nå ned til folliklerne og ernære dem. Der er tale om en forlængende og fortykkende proces som udvikler sig dag for dag.

Fordele:

  • Forårsager ikke irritationer
  • Gør ikke huden rød
  • Eyelinerlignende applikatorbørste
  • Effektivt
  • Absorberes hurtigt
  • Løber ikke ned i øjnene
  • Æstetisk tiltalende emballage

Ulemper: