BELL ØJENVIPPESERUM – BEAUTY LASH

BELL ØJENVIPPESERUM – BEAUTY LASH

Bell - Beauty lashDette øjenvippeserum fra Bell er udviklet til brug på både vipper og bryn.

Dette firma producerer ikke højkvalitetskosmetikprodukter, så man skal ikke forvente spektakulære resultater med dette øjenvippeserum.

Grunden til, at man får lyst til at prøve det er, at det er billigt og at Bell er et relativt genkendeligt mærke på markedet.

Øjenvippeserummet er udstyret med en børste som takket være sin profilerede form gør, at man nemt kan fordele produktet på vipperne. Serummet er duftfrit, hvilket er en bonus for brugere som ikke kan tåle parfumerede kosmetikprodukter.

Den bedste grund til at bruge øjenvipper er, at man gerne vil forbedre sine beskadigede vippers tilstand. Vipperne tager skade af brug af makeup, curler, og makeupfjernelse. Hvis de hele tiden falder ud anbefales det, at man bruger serummet om morgenen og om aftenen. Produktet har en god konsistens, da gelen lige præcis er tyk nok til, at den ikke flyder ned i øjnene. Derudover tørrer serummet meget hurtigt, hvilket gør, at man kan bruge et lag mascara ovenpå det.

Ingredienserne i øjenvippeserummet og den tilhørende børste var lovende, men jeg bemærkede ikke ekstraordinære resultater. Jeg kunne knap nok se om mine vippers tilstand forbedredes, så det er et fantomserum som du kan bruge for sjov. Du bør ikke forvente fantastiske resultater (eller resultater overhovedet).

Fordele:

  • Billigt
  • Praktisk børste
  • Lugtfrit
  • Bruges om morgenen og aftenen
  • Tyk gel

Ulemper:

  • Dårlige resultater (hvis der overhovedet er nogen!)