PIERRE RENE ØJENVIPPESERUM – CONDITIONING MASCARA

PIERRE RENE ØJENVIPPESERUM – CONDITIONING MASCARA

PIERRE RENE – CONDITIONNER MASCARA
Dette øjenvippeserum fra Pierre Rene er udviklet til at hjælpe med restaurering af beskadigede vipper.

Kosmetikproduktet har en gelform. Vipperne tørrer og stivner hurtigt efter, at man har brugt produktet, men det er ikke et ubehag man lægger mærke til som sådan.

Applikatorbørsten er langt fra perfekt. Det er en enkel børste som godt kunne forårsage lidt smerte hvis man bliver distraheret et kort øjeblik. Hvis du har makeuperfaring vil du genkende børsten fra gamle dage – og så kan det være, at du kender den bedste teknik til at opnå ordentlig fordelen.

Jeg brugte kun produktet i et par uger og bemærkede i denne periode primært, at mine bryn og vipper blev mørkere og mere udtryksfulde. Da jeg oplevede en brændende fornemmelse hver gang jeg brugte produktet valgte jeg, at stoppe behandlingen.

Dette øjenvippeserum har derudover også hjulpet mig med at modellere mine bryn. Jeg valgte at stoppe behandlingen da gelen lige pludselig blev grumset.

Da jeg kun anvendte produktet i en kort periode kan jeg ikke bekræfte, om der sker en forbedring eller ej. Jeg bemærkede dog, at vipperne under mine øjne hurtigt blev meget sparsomme efter, at jeg gav op.

Mange tiltrækkes af produktets lave pris, men lugten er helt klart et minus.

Fordele:

  • Billigt
  • Gør vipperne og brynene mørkere
  • Applikatoren fordeler produktet ligeligt
  • Virker godt som mascarabase

Ulemper:

  • Vipper kan falde ud når man giver op
  • Kan forårsage allergier og en brændende fornemmelse
  • Stiv børste
  • Ubehagelig, kemisk lugt