EVELINE ØJENVIPPESERUM – ADVANCE VOLUMIERE

EVELINE ØJENVIPPESERUM – ADVANCE VOLUMIERE

EVELINE - ADVANCE VOLUMIEREIfølge producenten har dette øjenvippeserum tre funktioner: restaurering af vipperne, stimulering af vippernes vækst, og effektiv baselægning til mascara.

Jeg bruger dog mest produktet som et serum, da jeg bruger mascara som giver vipperne tykkere og helst ikke vil lægge for meget vægt på dem. Hvis du bruger en forlængende mascara bør du dog kunne opnå det ønskede resultat, men du bliver nødt til at vente til produktet tørrer helt, hvilket kan tage ret længe.

Det patenterede BIO RESTORE COMPLEX™ er ansvarlig for at genoplive og beskytte håret. Produktet indeholder sojaprotein. De naturlige ingredienser er utroligt vigtige for at sikre, at produktet absorberes og arbejder som det skal.

Naturlige ingredienser betragtes altid som en fordel når i et kosmetikprodukt, men det er desværre ikke altid, at naturen lever op til sit omdømme.

Hyaluronsyre er allestedsnærværende indenfor kosmetikverden, men du kender det sikkert kun fra cremer. Indenfor øjenvippeserummer er syrens formål at fugtgive, ernære, og stimulere hårvækst. D-panthenol (provitamin B5) ernærer håret og gør det samtidigt mere elastisk.

Applikatorbørsten har samme form som en standard mascarabørste, så serummet var ikke svært at bruge. Øjenvippeserummet anvendes på samme måde som mascara: fra rødderne og udad. Denne fordel er dog et problem i sig selv. Formen gør nemlig, at man får alt for meget kosmetikprodukt på børsten, hvilket betyder, at man hurtigt løber tør for serum.

Øjenvippeserummet var derimod fantastisk hvad angår vippepleje. Jeg brugte selv produktet inden jeg begyndte at skrive denne anmeldelse og bemærkede, at mine vipper delvist blev mere velfugtede. Efterhånden blev de velernærede, elastiske, og krøllede.

Mine vipper er ret korte og det gjorde dette øjenvippeserummet ikke rigtig noget ved. Jeg bemærkede i hvert fald ikke, at mine vipper blev længere.

Natteserummet virker især godt. Det flyder ikke ned i øjnene. Derudover dufter det dejligt og forårsager ikke irritationer.

Men alt godt har sin ende. Bogstaveligt talt. Mine vipper var stort set vendt tilbage til deres oprindelige tilstand et par dage efter, at behandlingen var slut – og så begyndte de også at falde ud! Ikke helt vildt meget, men nok til, at jeg lagde mærke til det.

Fordele:

  • Praktisk børste
  • Billigt
  • Nemt at få fat i
  • Stivere vipper
  • Stærkere rødder
  • Vipperne bliver mindre tilbøjelige til at falde ud

Ulemper:

  • Fungerer ikke altid som en god base under mascara
  • Vipper kan falde ud, når behandlingen er slut
  • Ikke effektivt nok